Downloads

Park Reglement
Op de link hierboven kunt u het park reglement downloaden, dit reglement is op iedereen van toepassing die zich op ons terrein bevindt.

Nachtregistratie formulier
Op de link hierboven kunt u ons nachtregistratie formulier downloaden. Deze dient ingevuld te worden door personen die op het park één nacht of meerdere nachten verblijven.

Alarmkaart
Op de link hierboven kunt u onze alarmkaart downloaden. Hier staan alle belangrijke instructies op in geval van calamiteiten. Wij raden u aan om dit in uw huisje op een zichtbare plaats te hangen voor u en uw gasten.


Bospark Putten

In het groene hart van de Veluwe ligt tussen Putten en Voorthuizen het mooie rustige Bospark Putten in het buurtschap Krachtighuizen. Het bospark is omringd door bossen, weilanden en heidevelden. Recreëren op het park is grenzeloos genieten van de natuur en de rust die ervan uit gaat. u kunt zo maar oog in oog komen te staan met een wild zwijn, hert, ree, das of andere dieren die op de Veluwe leven.

Het kleinschalige park heeft geen faciliteiten wat de rust nog meer ten goede komt, het park heeft 5 luxe stenen woningen staan, 6 tiny huisjes, en 6 luxe recreatie chalets. Het park is recent gerenoveerd.

Huisdieren zijn ook van harte welkom op Bospark Putten.

De verhuurbemiddeling van de vakantie woningen wordt verzorgd door www.novasol.nl

Het park is het gehele jaar geopend dus u kunt ook de wisseling van alle jaargetijden bewonderen en ervaren.

 

 

 

 

© 2023   www.veluwerecreatie.nl