Downloads

Park Reglement
Op de link hierboven kunt u het park reglement downloaden, dit reglement is op iedereen van toepassing die zich op ons terrein bevindt.

Nachtregistratie formulier
Op de link hierboven kunt u ons nachtregistratie formulier downloaden. Deze dient ingevuld te worden door personen die op het park één nacht of meerdere nachten verblijven.

Alarmkaart
Op de link hierboven kunt u onze alarmkaart downloaden. Hier staan alle belangrijke instructies op in geval van calamiteiten. Wij raden u aan om dit in uw huisje op een zichtbare plaats te hangen voor u en uw gasten.


Recreatiepark De Eyckenhof wordt sinds Maart 2018 beheerd door  Veluwe recreatie B.V.  Het park heeft 149 kavels een deel daarvan zijn huurkavels en worden verhuurd door Wildforster B.V.

De focus van het park ligt geheel op recreatie, permanente bewoning of tijdelijke bewoning is niet toegestaan op het park. Commerciële recreatieve verhuur is wel toegestaan op het park.

Het park is in de afgelopen 3 jaar veranderd van een verpauperd leegstaand park na een verzorgd, gezonde en goed bezet recreatiepark, in 2021 worden de puntjes op de i gezet.

Rust, genieten en veiligheid staan in een hoog vaandel bij ons, ook heeft het park een reglement dat de zondags rust respecteert.

Het park geeft toegang middels een slagboom. Eigenaren en vakantiegasten op het park hebben een chip, waarmee zij toegang hebben tot het park en hun auto op eigen kavel kunnen parkeren. Huisdieren zijn op het park toegestaan, honden dienen wel aangelijnd te zijn op het park en uitgelaten te worden buiten het park.

Alle chalets zijn voorzien van een vaste 16A groep elektra aansluiting, gasaansluiting, wateraansluiting en rioolaansluiting. Op het park is televisie en internet mogelijk (glasvezel) informeer bij ons naar de voorwaarden.

Glas en oud papier kunt u kwijt op de parkeerplaats in de daarvoor bestemden containers. Recreanten scheiden netjes hun afval, restafval in de container voor restafval in transparante zakken en PMD in PMD zakken in de plastic container.

Huurders en vakantie gasten scheiden niet en hebben een eigen container voor rest afval, glas en papier moet uiteraard wel gescheiden worden van het restafval.

Groencontainer is ook aanwezig op het park, hier kunt u uw blad, gras en klein snoeiafval kwijt.

Kortom alle nodige voorzieningen zijn aanwezig.

© 2021   www.veluwerecreatie.nl